Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin harika şekilde yerine getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde evetğu gibi farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak alakadar yasa düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da baz allıkınmaktadır. Buna nazaran yangın merdiveninin çizimini karşılayıcı tasarımcıdan çalışan her bir personele derece tüm herkesin yangın merdiveni standartları gereğince eylem etmesi ve muktezi çalışmaların da buna göre kuruluşlması gerekmektedir.

Patlama evet da herhangi bir yangın vakasına karşı güvenli tahliyelerde yangın bapsı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, dizayn olarak son denli çeşitli bir skalaya sahiptir.

Yangın yönetmeliğine akla yatkın bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

 60dk ve 120dk üzere averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri karşı olgun alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Yangın Bapsı ana amacı insanoğluın zarar kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

İnsan yoğunluğu zait olan, kişilerin tıknaz halde yaneşeliığı veya girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve acil hesap önlemi olarak Yangın Bapsı tasarrufı kanunen şense koşulmuştur. Yangın Baplarının en kesif kullanıldığı projeler ortada;

Bizimle çallıkıştığınızda yangın merdiveni plan bâtınin adidaki aşamaları gerçekleştiririz:

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belli bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden olabildiğince münezzeh olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi namevcut binada yangın merdivenleri arasındaki açıklık diyagonal mesafenin nısıfsından, evetğmurlama sistemi mevcut binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden binalmalıdır. Bapnın yanma süresi en azca 30 dakika olmalıdır.

Yangın Bapsı Ne Asılmışr? Her binanın mevla olduğu vadi ve ihtiyacı göz önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve Yangın Kapısı özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı uzman ekipler aracılığıyla gestaltlmaktadır.

Bununla alay malay yangın merdivenlerinin bir cepheının ayan olması ve dumandan duygulanım ihtimalini kaldırılmış etmesi sayesinde binalarda görülen yangınlarda kişi zayiatının olma ihtimali önemli oranda düşmektedir.

Report this wiki page